Web Analytics Made Easy - Statcounter

هامون سبطی دبیر کارگروه آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش نتوانسته است خود را با پیشرفت فناوری هماهنگ کند و فقط در موضع انکار و حاشا قرار گرفته است؛ این وزارتخانه، خود را مقدس می‌داند و هر واقعیتی که بخواهد این تقدس توهم‌آمیز را خدشه‌دار کند، انکار می‌کند؛ در این حالت با سرعت بسیار زیادی، فاصله‌اش با واقعیت، مردم و نیازهایی که در کشور وجود دارد، افزایش پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نیاز به خانه تکانی اساسی در وزارت آموزش و پرورش، گفت: آموزش و پرورش لاغر شدن و کم محتوایی کتاب‌های درسی خود را انکار می‌کند و  بی‌توجهی بچه‌ها در درس‌ها را به گردن دشمن خارجی به نام کنکور می‌اندازد و قبول ندارد که ناتوانی در جذب دانش‌آموزان به علم و فرهنگ باعث می‌شود که وقتی اسم کنکور می‌آید بچه‌ها به یاد درس خواندن بیفتند؛ به عبارت دیگر اگر کنکور هم حذف شود، بچه‌ها به فکر درس خواندن و تعمق در کتاب‌های آموزش و پرورش نخواهند بود.  

جاسوس‌افزارها خیلی کوچک هستند و در پاک‌کن، مداد و گوش جاسازی می‌شوند

سبطی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش تقلب‌های متعدد در آزمون‌های امتحانی خود را انکار می‌کند، افزود: تکنولوژی در این چند سال خیلی پیشرفت کرده است و جاسوس‌افزارهایی آمده است که حتی در برابر برخی دستگاه‌های ردیابی هم غیرقابل تشخیص هستند که البته این دستگاه‌ها در حوزه‌های امتحانی به کار گرفته نمی‌شود و فقط در کنکور استفاده می‌شود. 

وی اضافه کرد: جاسوس‌افزارها خیلی کوچک هستند و در پاک‌کن، مداد و گوش جاسازی می‌شوند و چندین کانال ده‌ها هزار نفری هست که به صورت عمومی، سؤالات و پاسخ‌های امتحانات نهایی آموزش و پرورش را پخش می‌کند؛ البته این موضوع درباره سؤالات کنکور هم دیده می‌شود اما این دو آزمون دارای تفاوت‌های اساسی هستند یعنی در جلسه کنکور، بازرسی شدیدی اتفاق می‌افتد و سه لایه امنیتی در جلسه حضور دارند و استفاده از جاسوس‌افزارها را بسیار مشکل می‌کند. 

* دانش‌آموزان می‌توانند بسیار راحت تر از جلسات کنکور موبایل همراه داشته باشند

دبیر کارگروه آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور افزود: مشکل دیگر این است که اغلب سؤالات کنکور بسیار سخت و تحلیلی است و پاسخ به آنها از عهده تیم پاسخ دهی تقلب‌گرها به راحتی بر نمی‌آید؛ در حالی که در همین امتحانی که دو روز پیش برگزار شد، پاسخ سؤالات، که بسیار کوتاه بود و حافظه محور، ۱۰ دقیقه بعد از شروع آزمون بر روی کانال عمومی قرار گرفت و این کانال‌ها به کانال‌های دیگر فوروارد می‌شوند و می‌توانند چند صدهزار دانش‌آموز به این سؤالات دسترسی داشته باشند؛ از سوی دیگر دانش‌آموزان می‌توانند سر جلسه امتحان نهایی که خیلی پرتعداد و پراکنده است و واقعا امکان کنترل هم نیست، بسیار راحت تر از جلسات کنکور موبایل همراه داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه بر خلاف ادعایی که مسؤولان آموزش و پرورش می‌کنند، امتحانات نهایی تشریحی نیست و در بسیاری موارد پاسخش در حد یک کلمه است و راحت‌تر از پاسخ کنکور، جواب‌ها به دست می‌آید، ادامه داد: این موارد را ردیابی کردیم و چندین بار اعلام کردیم؛ خوشبختانه تعامل بهتری با حراست سازمان سنجش داشتیم و آنها به هیچ وجه انکار نکردند و یادآوری می‌کنند که متقلبان را تا جایی که امکان داشته باشد، می‌گیرند و به‌سزای کارشان می‌رسانند؛ ولی آموزش و پرورش می‌گوید که تقلبی انجام نمی‌شود یا اهمیت خاصی ندارد. 

سبطی افزود: با اطلاعاتی که دانش‌آموزان دادند، به گرداننندگان این کانال‌ها نزدیک شدیم و می‌دانیم چه کسانی این اقدامات را انجام می‌دهند اما هنوز دستگیر نشدندۀ سؤالات امتحانی نهایی قبل از جلسه کنکور لو نمی‌رود اما ۱۰ دقیقه بعد از شروع آزمون سؤالات در کانالی منتشر می‌شود و دانش‌آموزان یک ساعت و نیم هم وقت دارند که پاسخ های کوتاه سوالات را در برگه امتحانی بنویسند. 

۴۷۲۳۳

کد خبر 1589616

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مدرسه وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۳۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹ معلم مازندرانی نمونه کشوری شدند

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به معرفی ۹۸ معلم نمونه استانی در سال‌جاری از انتخاب ۹ معلم راه‌یافته به مرحله کشوری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسین کمالی شامگاه _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نشست خبری به مناسبت مقام بزرگداشت روز معلم تکریم از مقام معلم را به عنوان یک روش و شیوه در جامعه نهادینه عنوان و اظهار کرد: برای تجلیل از مقام شامخ معلم فرصتی فراهم می‌شود تا میزان تاثیری که معلم در ساخت سرمایه اجتماعی دارد مشخص شود.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش یک مساله عمومی است که مرتبط با همه خواهد بود، افزود: این قشر نیاز به نهاد رسانه‌ها و حاکمیت دارد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران با اشاره به اینکه ایران قوی در گرو مدرسه قدرتمند است، گفت: مدرسه قوی باشد منابع انسانی و کارکردها در سطحی از سطوح مقدمه برای قدرتمند شدن تاثیر دارد.

کمالی از معرفی ۹۸ معلم نمونه در سال‌جاری خبر داد و مطرح کرد: از این تعداد ۹ نفر از معلمان به مرحله کشوری راه یافتند.

وی با اعلام بر اینکه تمامی مدارس با مشارکت اولیا و ظرفیت محلی برنامه‌هایی برای پاسداشت مقام معلم آغاز کردند که البته این روز منحصر به مقام معلم نمی‌شود، عنوان کرد: با تشکیل ستاد بزرگداشت شهرستانی لازم به برگزاری مراسم تجلیل با دانشگاه و گرامی‌داشت مشترک با دانشگاه است.

این مسئول با اشاره به برگزاری آزمون نهایی آغاز آن را از سال گذشته مطرح کرد و گفت: این آزمون سال آخرین نهایی بود که ۴۰ درصد تاثیر داشته و امسال ۵۰ درصد است؛ پیش‌بینی می‌شود سال آینده به ۶۰ درصد برسد و پایه‌های دهم و یازدهم هم به آزمون نهایی اضافه شود.

وی افزود: در مازندران ۲۲۶ حوزه با ۷۶ هزار دانش‌آموز به اجرای آزمون نهایی مطلوب بپردازند.

کمالی با اشاره به جذب نیروی جدید فرهنگی بیان کرد: ۲۴۰۰ نفر در حوزه آموزگاری و دبیری با آزمون جذب نهایی شدند که در جذب نیروهای خدماتی ۶۴۰ نفر بودند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران این استان را جزو ۱۰ استان برتر کشور و نسبت به رنگ‌بندی در پایش ملی جزو استان‌های مناسب عنوان و یادآور شد: اختلاف نمرات داخلی با نمرات آزمون نهایی در مازندران پائین‌تر است؛ در جایگاه کنکور نیز جزو ۱۰ استان برتر کشور قرار داریم.

کمالی با بیان اینکه در جذب دانشگاه‌ها مازندران رتبه دوم قرار دارد، گفت: این استان به دنبال توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای برای جذب تناسب با توجه به میزان بیکاری است که البته میانگین فنی و حرفه‌ای و کار و دانش ۴۵ درصد است.

این مسئول از جذب ۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای خرید تجهیزات آموزشی استان اعلام و مطرح کرد: برای خرید تجهیزات آزمون نهایی نیز ۱۵ میلیارد تومان هزینه شد.

کد خبر 749522

دیگر خبرها

  • امتحانات نهایی امسال چرا مهم‌تر است؟
  • ژوزه مورایس نشست خبری را ترک کرد
  • برنامه آزمون‌های نهایی خرداد ۱۴۰۳
  • دفترچه­ سوالات آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت اول)
  • کلید اولیه سؤالات کنکور 1403 + لینک سایت sanjesh.org
  • تراکتور فردا سرمربی خود را معرفی می‌کند!
  • جزئیات ترمیم معدل داوطلبان کنکور اعلام شد
  • ۹ معلم مازندرانی نمونه کشوری شدند
  • انتخاب رشته بیش از ۸۸ هزار نفر در کنکور دکتری ۱۴۰۳
  • بازیگران «نون خ 5» با مخاطبان گفتگو کردند