Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسیب زاد به پایش انجام شده از سوی ستاد راهبری حفظ قرآن از این دستگاه اشاره کرد و گفت: طرح‌های حفظ شامل طرح نور(حفظ ترتیبی آیات الهی)، حفظ موضوعی و حفظ جزء سی‌ام قرآن تمهید شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن؛ برنامه افق از سوی شبکه رادیویی قرآن روز، ۱۱ بهمن‌ماه با حضور محمدرضا مسیب‌زاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش و با موضوع دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه آموزش و پرورش و تشریح فعالیت‌های ایام دهه فجر به روی آنتن رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 

«مسیب‌زاد» درباره فعالیت‌های قرآنی، فرهنگی و پرورشی دانش‌آموزان در ایام کرونا، گفت: راه‌اندازی شبکه شاد طی این ایام، اتفاق بزرگی بود که با تلاش بسیاری محقق شد، چنانکه طی سالیان گذشته نیز همت برای راه‌اندازی شبکه شاد بود، اما در زیست‌بوم جدید و تهدید کرونا، این مسئله به فرصت تبدیل شد و این شبکه راه‌اندازی شد. در این ایام کرونا برای فعالیت‌های پرورشی، زمینه خوبی مهیا شد، چرا که در گذشته زمان خالی در ساعت رسمی آموزش و پرورش، برای فعالیت‌های پرورشی نبود و معلمان یا بخشی از ساعت رسمی آموزشی را یا در قالب ساعت‌های فوق برنامه به فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی می‌پرداختند، بنابراین استفاده از فضای مجازی، برای فعالیت‌های این بخش نوعی فرصت بود.
 

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا پس از بهبود کرونا، فعالیت‌های مجازی تعطیل خواهد شد، ادامه داد: ما به گذشته برنخواهیم گشت، بلکه با برنامه‌ریزی و در کنار استفاده شایسته از شرایط مجازی، براساس تأکیدات مقام معظم رهبری بر فضای مجازی، از فعالیت در فضای حقیقی نیز غافل نخواهیم شد. فعالیت در فضای مجازی درست است که در مدیریت هزینه‌های مالی نقش چشمگیری دارد، اما هیچ چیزی جایگزین فعالیت حضوری و چهره به چهره نخواهد شد.
 

وی درباره نمونه کارها در سال ۹۹ در بستر شبکه شاد، افزود: سال تحصیلی گذشته به دلیل شرایط پیش آمده از کرونا، زمینه خوبی برای بحث و بررسی مسائل آموزش و پرورشی دانش‌آموزان در بستر فضای مجازی بود. فعالیت‌های اجرایی را مد نظر داشتیم و در تابستانی که گذشت، فضای خوبی بود تا برنامه‌ریزی را انجام دهیم و قرارگاهی را طراحی و راه‌اندازی کنیم.
 

مسیب‌زاده با اشاره به اینکه دانش‌آموزان در زمینه سواد رسانه‌ای قوی هستند، بیان کرد: بنابراین در راستای بازآموزی معلمان در زمینه سواد رسانه‌ای سه دوره را در کنار شناسایی معلمان در سطح مدارس، مناطق و ... از مقدماتی، پیشرفته و تکمیلی برای راه‌اندازی قرارگاه مجازی برگزار کردیم.
 

وی با اشاره به را‌ه‌اندازی قرارگاه مجازی و تولید محتوا در ۱۷ کانال، ادامه داد: این ۱۷ کانال قرارگاه مجازی در حوزه حفظ قرآن، قرارگاه هیئت‌های مذهبی، انتظار و مهدویت، مصباح‌الهدی، مسابقات فرهنگیان و دانش‌آموزان، محافل انس با قرآن، تقلید و مرجعیت، جشن شکوفه‌های نماز و ... هستند. به معنای دیگر با استفاده از ظرفیت‌های مختلف برای دانش‌آموزان و معلمان، سبد فرهنگی و مذهبی مهیا ‌شد که هر دانش‌آموز بنابر میل خود و به فراخور حال و میل خود، می‌تواند از محتوای این کانال استفاده کند.
 

مسیب‌زاده با اشاره به اینکه فعالیت حوزه فوق،‌ جدا از آموزش قرآن است که در ساعت رسمی آموزشی است، بیان کرد: آموزش قرآن در شش سال اول ابتدایی بنا بر مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، با تدریس معلم پایه انجام می‌شود و در سایر مقاطع (متوسطه اول ودوم) معلم قرآن و معارف به آموزش قرآن می‌پردازد.
 

وی در ادامه به آماری از نصب برنامه شاد اشاره کرد و گفت: شبکه آموزشی شاد ۲۰ میلیون بار نصب شده که از این تعداد ۱۲ و نیم میلیون کاربر فعال هستند و دارای فعالیت مستمر هستند و دو و نیم میلیون نفر نیز فعالیتی ندارند.
 

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش درباره پایش اخیر ستاد راهبری حفظ در آموزش و پرورش ونتایج آن، اضافه کرد: این پایش موجب شد که در بدنه معاونت پرورشی و فرهنگی، نگاهی به فعالیت گذشته و طرح‌ها و برنامه‌ها نیز داشته باشیم. طرح‌های مختلف قرآنی چون طرح نور(حفظ ترتیبی آیات الهی) در هفت بخش حفظ ۳، ۷، ۱۰، ۱۵، ۲۰ و ۲۵ جزء و حفظ کل و حفظ موضوعی قرآن با محوریت حفظ ۲۵ تا ۴۰ آیه متناسب با هر پایه تحصیلی و متناسب با کتاب‌های درسی، اجرا شد.
 

وی ادامه داد: در حفظ ترتیبی طرح نور حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ثبت نام کرده‌اند و هرچند این عدد شاید نسبت به جامعه مخاطب دانش‌آموزی آموزش و پرورش که حدود ۱۵ و نیم میلیون دانش‌آموز هستند، از سوی عده‌ای کم تلقی شود، اما همین که با تبلیغات، توانستیم عده‌ای را جذب حفظ قرآن کنیم، نوید خوبی دارد. همچنین در حوزه حفظ موضوعی نیز دو میلیون و ۳۰۰ هزار نفر شرکت‌کننده برای هر سال داشتیم.
 

مسیب‌زاده بیان کرد: از دیگر فعالیت‌های فوق‌برنامه دانش‌آموزان حفظ جزء سی‌ام قرآن در سه بخش بوده است، کاری که با همکاری شبکه قرآن و معارف سیما، شبکه رادیویی قرآن، ستاد راهبری حفظ قرآن و سازمان اوقاف و امور خیریه آغاز کردیم و بنابر آمار سال گذشته، ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از دانش‌آموز و فرهنگیان در طرح حفظ جزء سی‌ام قرآن ثبت‌نام کردند و از این تعداد یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر توانستند جزء سی‌ام را حفظ کنند، از این تعداد نیز ۴۵۰ هزار نفر توانستند کل جزء سی‌ام را حفظ کنند و سایرین نیز یک سوم یا دو سوم جزء سی‌ام را حفظ کردند.
 

وی با تأکید بر اینکه با اعلام این آمار و ارقام به دنبال به دست آوردن موضوعی نیستیم، ادامه داد: ما به دنبال فرهنگسازی در آموزش و پرورش، میان دانش‌آموزان و خانواده‌های آنها و فرهنگیان هستیم.
 

مسیب‌زاده درباره فعالیت‌های ایام دهه فجر، بیان کرد: محافل انس با قرآن، طی ۱۰ شب از آغازین روز ایام دهه فجر در حرم مطهر امام رضا(ع) با دعوت از قاریان تراز دانش‌آموزی و بین‌المللی و ملی در بستر شبکه شاد برگزار خواهد شد.
 

وی ادامه داد: چهارمین دوره مسابقات مدیحه‌سرایی و هم‌خوانی قرآن مراکز دارالقرآن‌های آموزش‌ و پرورش کل کشور، ۱۴ و ۱۵ بهمن‌ماه برگزار می‌شود. این مرحله با راهیابی ۱۰ گروه از دختران و ۱۰ گروه از پسران به صورت مجازی، اما با حضور داوران در دبیرخانه این دوره از مسابقات در سمنان برگزار خواهد شد. همچنین بزرگترین گردهمایی مدیران قرآنی کشور، پنجمین دوسالانه مدیران مراکز دارالقرآن‌الکریم در شهر تهران، ۲۷ تا ۲۹ بهمن‌ماه به میزبانی اداره‌کل آموزش و پرورش شهر تهران، اما در بستر فضای مجازی برگزار خواهد شد. آموزش وپرورش دارای ۷۵۰ مرکز دارالقرآن الکریم در سراسر کشور است.
 

یادآور می‌شود، برنامه افق، کاری از گروه اطلاع‌رسانی به تهیه‌کنندگی فاطمه رحمانی و کارشناس مجری جواد نصیری، روزهای شنبه از ساعت ۱۶:۱۵ تا ۱۷:۰۰ از شبکه رادیویی قرآن بر روی آنتن می‌رود. این برنامه به بررسی و آسیب‌شناسی فعالیت‌های قرآنی کشور، همچنین ارائه گزارش از برنامه‌های مختلف قرآنی در سطح کشور و گفتگو با مسئولان قرآنی، می‌پردازد.

 

 

 

 

 

 

 

پایان پیام/35

منبع: شبستان

کلیدواژه: قرارگاه مجازی محفل مجازی قرآن کانال آموزش و پرورش ایام دهه فجر دانش آموزان فضای مجازی راه اندازی مسیب زاده جزء سی ام خواهد شد هزار نفر حفظ قرآن شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۰۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم، گفت: پروژه بزرگ آبرسانی استان قم که از طریق قرارگاه امام حسن(ع) اجرا شده ۱۸ اردیبهشت در روستای بیدهند و کرمجگان استان افتتاح می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سرهنگ علیرضا ایراندوست در نشست خبری اطلاع‌رسانی برنامه‌های هفته جهاد سازندگی، اظهار داشت: از 15 تا 21 اردیبهشت به عنوان هفته بسیج سازندگی نام‌گذاری شده است و در این هفته اقدامات صورت گرفته توسط جهادگران معرفی و رونمایی می‌شود.

وی افزود: پروژه بزرگ آبرسانی استان قم که از طریق قرارگاه امام حسن(ع) اجرا شده بود و ما نیز معین اجرایی آن در قم بودیم در 18 اردیبهشت در روستای بیدهند و کرمجگان افتتاح می‌شود، همچنین در این روز پروژه دو کاربری سالن ورزشی و حسینیه روستای ویریج که با مشارکت مردم ساخته شده، راه‌اندازی می‌شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم، بیان کرد: در زمینه اقتصاد مقاومتی و اشتغال آفرینی، خط تولیدی در شرکت آتا الکترونیک تابش با کمک وام های تبصره 18 راه‌اندازی می‌شود. این خط تولید برای 15 نفر به صورت مستقیم و 15 نفر غیر مستقیم اشتغال آفرینی دارد.

وی بیان کرد: راه‌اندازی چند کانال آب کشاورزی و لوله‌کشی با همکاری جهاد کشاورزی و اهالی روستاها، سم‌پاشی محل نگه‌داری دام‌ها، برگزاری میزهای خدمت توسط بسیج کارمندان، طرح ویزیت رایگان شهید رهنمود و افتتاح پنج صندوق قرض‌الحسنه از دیگر برنامه‌های هفته جهاد سازندگی است.

ایراندوست اگفت: امروز نیز کارگاه تولیدی پوشاک و عروسک‌سازی توسط دو تا گروه جهادی زین‌الدین و زمینه‌سازان ظهور و با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) راه‌اندازی می‌شود.

وی با اشاره به اعطای 157 میلیارد تومان وام تبصره 18 بیان کرد: 93 میلیارد تومان این وام‌ها توسط بانک‌ها به متقاضیان واگذار شده است که در زمینه وام‌های اخذ شده رتبه اول را در بین دستگاه‌های متولی داریم. استان قم در زمینه وام‌های تبصره 18 در سطح کشور در رتبه چهارم قرار دارد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم با بیان اینکه همه فعالیت‌های گروه‌های جهادی توسط مرکز جهادی ساماندهی می‌شود، تصریح کرد: مرکز جهادی قم دو قرارگاه جهادی جغرافیا محور دارد که قرارگاه جهادگر در غرب قم یعنی پردیسان قم و قرارگاه حضرت معصومه سلام الله علیها در شرق استان (پردیسان، سلفچگان، کهک، خلجستان و جعفریه) به صورت کاملا مردمی فعالیت می‌کنند.

وی افزود: این قرارگاه‌ها در هشت کمیته فعالیت می‌کنند که تعمیر و مرمت منازل محرومین، اعطای جهیزیه و لوازم و التحریر، بسته‌های معیشتی از جمله فعالیت‌های این قرارگاه‌ها است. در سال گذشته 102 منزل محرومان و نیازمندان ترمیم و مرمت شد.

ایراندوست ادامه داد: بر اساس طرحی که بیان شده است کشور ایران باید یک میلیارد درخت در طول چهار سال غرس کند که سهم استان قم سالانه یک میلیون درخت است و یکی از کارهای ویژه ای که امسال از طریق همین قرارگاه های جهادی صورت گرفت اقدام در این زمینه بود که روزانه هزار رأس درخت غرس می‌شد و با فراخوانی که داده می‌شد در روز جمعه مردم نیز پای کار می آمدند و برنامه هایی مانند مسابقه کاشت نهال نیز برگزار می‌شد. با توجه به گرم شدن هوا این برنامه در خلجستان ادامه پیدا می‌کند.

وی افزود: یکی از بهترین روش‌های تبلیغی برای روستاها، حضور و استقرار ائمه جماعت و مبلغان با خانواده است که در این راستا اقدامات لازم برای هفت روستا صورت گرفته است و امام جماعت با خانواده مستقر شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم گفت: برای مدیریت و راهبری گروهای جهادی مجمع جهادگران تشکیل می‌شود که اولین جلسه دوره سوم آن در هفته بسیج سازندگی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری پایگاه های علمی جهادی تصریح کرد: در گذشته کلاس های تقویتی با همکاری گروه های جهادی و با توان محدود برگزار می‌شد اما با همکاری بسیج فرهنگیان و آموزش و پرورش طرحی اجرا می‌شود که با استفاده از ظرفیت بسیج فرهنگیان و ظرفیت مدارس این کار به صورت گستره تر صورت بگیرد.

ایراندوست بیان کرد: قرارگاه کلاسی نو با حضور وزیر آموزش و پرورش در سال گذشته رونمایی شد و در هفته بسیج سازندگی فعالیت آن آغاز می‌شود. هدف از این قرارگاه تعمیر و بهسازی مدارس است. کارهای اجرایی این کار توسط گروه های جهادی تخصصی و نظارت و معرفی مدارس توسط اداره کل نوسازی صورت می‌گیرد. هزینه های مربوطه نیز از طریق خیرین و شماره حساب مردمی تأمین می‌شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم عنوان کرد: 24 اردیبهشت رزمایش اهدای 313 سری جهیزیه با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) در حرم حضرت معصومه سلام الله علیها برگزار می‌شود.

وی با اشاره به جشنواره روایت جهاد گفت: 25 اردیبهشت از پوستر این جشنواره رونمایی می‌شود و اختتامیه آن نیز در آبان ماه جاری برگزار می‌شود. سال گذشته 750 اثر به جشنواره ارسال شده بود و اختتامیه آن با حضور معاون پارلمانی ریاست جمهوری برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان شیراز آغاز شد
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • از معلم جان روشن یافتیم‌
  • مسابقات قرآن و عترت کهگیلویه و بویراحمد در چرام
  • برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم تشریح شد
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد
  • برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم