Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس مسائل آموزشی گفت: کتاب‌های کمک آموزشی صرفا فقط باید از کانال آموزش و پرورش رد بشود. این کتاب‌ها عملا کتاب‌هایی هستند که صرفا افرادی در آن سود می‌برند و نمی‌توانند برای دانش آموزان موثر باشند و هول و هراسی را بین دانش آموزان ایجاد کرده که حتما باید آن‌ها را بخرند و بخوانند و این باعث می‌شود از اصل و اساس آموزش که در مدرسه است باز بمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 00:49 - 17 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۴۰۷۴

بهناز شهنواز، کارشناس مسائل آموزشی و دکترای برنامه ریزی درسی در گفت وگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، درباره افت بزرگ کتاب‌های کمک آموزشی گفت: کتاب‌های کمک آموزشی صرفا فقط باید از کانال آموزش و پرورش رد بشود. این کتاب‌ها عملا کتاب‌هایی هستند که صرفا افرادی در آن سود می‌برند و نمی‌توانند برای دانش آموزان موثر باشند و هول و هراسی را بین دانش آموزان ایجاد کرده که حتما باید آن‌ها را بخرند و بخوانند و این باعث می‌شود از اصل و اساس آموزش که در مدرسه است باز بمانند.

این کارشناس مسائل آموزشی در ادامه افزود: اگر قرار باشد کتاب کمک آموزشی به دانش آموزان ارائه شود باید حتما ضمیمه کتاب درسی باشد و از طریق آموزش و پرورش بین دانش آموزان ارائه شود و نه اینکه از طریق موسساتی که نظارتی بر آن‌ها نیست بین دانش آموزان ارائه شود.

شهنواز در ادامه گفت: چون نظارت درستی روی این کتاب‌های کمک اموزشی صورت نمی‌گیرد و برنامه ریزان درسی روی آن‌ها نظارت ندارند ممکن است این کتاب‌ها آسیب‌هایی را برای دانش آموزان و نسل جدید به دنبال داشته باشد. بعضا می‌بینیم که دانش آموز به حدی کتاب تست زنی دارد که اصل کتاب درسی که اصل کتاب درسی که از کانال برنامه ریزان درسی رد می‌شود مغفول می‌ماند.

این کارشناس مسائل آموزشی در ادامه با بیان اینکه دانش آموز با رویه فعلی به سوی کتاب‌های تست زنی هدایت می‌شود افزود: این موضوع باعث می‌شود که دانش آموز هنوز چارچوب اولیه را فرا نگرفته به صورت طوطی وار برخی مسائل را فرا بگیرد اگر قرار است کتاب کمک آموزشی به دانش آموز ارائه شود باید کتاب از فیلتر آموزش و پرورش و برنامه ریزان درسی متبحر بگذرد.

این کارشناس مسائل آموزشی در ادامه با انتقاد از وضعیت فعلی گفت: باید کسانی که انواع کتاب آموزشی مختلف تولید و نشر می‌کنند پرسید از چه کانالی رد شده اند؟ آیا برنامه ریزان درسی روی آن‌ها نظارت داشته اند یا خیر؟ آیا توانسته اند هدف‌های آموزشی را دنبال بکنند یا نه؟ چون نظارت روی کتاب‌های کمک آموزشی نیست و از طریق خود متخصصین در امر آموزش و پرورش ارزیابی روی این کتاب‌ها صورت نمی‌گیرد.

بیشتر بخوانید: توضیحاتی در مورد نماز متفاوت رهبر معظم انقلاب برای سپهبد شهید قاسم سلیمانی

شهنواز در ادامه گفت: برخی افراد موسساتی تاسیس کرده اند و با کتاب هایشان فقط اضطراب در دل دانش آموزان ایجاد می‌کنند.

این کارشناس مسائل آموزشی در ادامه گفت: این کتاب‌ها به اصل آموزش ضربه می‌زنند و به ضرر دانش آموزان هستند و دانش آموزان باید اول اصول اولیه کتاب درسی مثل دینی، معارف، فارسی و عربی و... را بیاموزند و بعد کتاب آموزشی جداگانه به آن‌ها ارئه شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آموزش و پرورش کتاب کمک آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۰۷۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین

مدیرکل اداره آموزش و پرورش استان قزوین از بازگشت ۴۶۱ نفر دانش‌آموز بازمانده از تحصیل به تحصیل در سال تحصیلی جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، نقی سیاهکالی مرادی عصر امروز -سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در نشست خبری با خبرنگاران و اهالی رسانه استان اظهار کرد: شعار هفته معلم در سال تحصیلی گذشته ۱۹۹ دانش آموز قزوینی در ۱۴ رشته المپیادی پذیرفته شدند.

وی از ساخت و بهره‌برداری از ۷۴ زمین چمن مصنوعی برای دانش‌آموزان در طول ۲ سال اخیر خبر داد و گفت: عمده این زمین‌های چمن درون مدارس استان ساخته شده و با توجه به تجارب تلخ گذشته آنها را اجاره نمی‌دهیم تا دانش‌آموزان بتوانند حداقل ۱۰ تا ۱۵ سال از آنها بهره بگیرند. در ضمن بنا داریم تا پایان امسال تعداد این زمین‌های چمن مصنوعی را به ۱۰۰ زمین برسانیم.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان قزوین همچنین از شناسایی ۹۹۰ کودک بازمانده از تحصیل خبر داد و افزود: با مساعدت و همراهی خیران ۴۶۱ نفر از دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به تحصیل برگشتند که ۴۷ درصد کل این دانش‌آموزان را شامل می‌شوند.

سیاهکالی مرادی به اختصاص ۳۰ میلیارد تومان بودجه و اعتبار در قالب طرح ملی شهیدسلیمانی برای ساخت این زمین‌های چمن مصنوعی اشاره کرد و گفت: همچنین ساخت استخر دانش‌آموزی شهیدرجایی به ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده و امسال افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات ورزشی معلمان با حضور ۳۵۰۰ نفر معلم از ۱۴ مدرسه ادامه داد: با توجه به موج بازنشستگی معلمان در استان قزوین ۱۱۹۰ نفر جذب معلم از طریق آزمون استخدامی داشتیم.

مدیرکل اداره آموزش و پرورش استان قزوین یادآور شد: در یک‌سال اخیر ۵۶۵ نفر برای انتخاب معلم نمونه در مرحله نخست شناسایی شدند که ۱۶۷ نفر در دوره ابتدایی، ۱۳۷ نفر در مقطع متوسطه اول و ۱۲۷ نفر هم در مقطع متوسطه دوم کار می‌کنند. در نهایت از بین این افراد ۴۰ نفر شامل ۱۵ معلم ابتدایی، ۱۳ نفر معلم متوسطه اول و ۱۲ نفر متوسطه دوم انتخاب شدند که در نهایت ۳ نفر معلم برگزیده کشوری و ملی داشتیم.

سیاهکالی مرادی همچنین با اشاره به تجهیز و تکمیل اردوگاه دانش‌آموزی یانس‌آباد گفت: قرار است این اردوگاه برای اقامت خبرنگارانی که با آموزش و پرورش همکاری دارند، به مدت حداقل یک‌شب در اختیار خبرنگاران و خانواده آنها قرار گیرد.

کد خبر 749461

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش وارد خوزستان شد
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • جشنواره «صدای پای خورشید» در همدان
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • ارتقای سرانه آموزشی هرمزگان با ساخت ۶۰۰ کلاس درس جدید در سال جاری
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود