Web Analytics Made Easy - Statcounter

نکته قابل توجه این است که بسیاری از این عکسها نیز در محیط مدارس استان گرفته شده است که عملا قانون منع استفاده از گوشی در مدارس را بی خاصیت کرده است. بنظر می بایست قوانین ایجابی تری در این خصوص می بایست مصوب شود که این چنین فضای کنجکاوی بوجود نیاید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس، شبکه های اجتماعی این روزها توانسته اند جای زیادی را در بین مردم از حیث کارکرد ایفا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گسترش به نحوی بوده است که به جرات می توان گفت یکی از بخش های لاینفک زندگی مردم ارتباط با این صفحات مجازی شده است.

 

فضای شبکه های اجتماعی همانند فضای مجازی می توانند مانند قیچی دو لبه با کارکرد مثبت یا منفی باشد. کهگیلویه و بویراحمد نیز از این قاعده مستثنی نیست و کارکرد های مفید و منفی این شبکه ها این روزها گریبان گیرش شده است.

 

به تازگی برخی صفحات مجازی در اینستاگرام و تلگرام شکل گرفته است که آسیب مهمی برای دانش آموزان استان به شمار می رود. این صفحات عکسها و تصاویر دورهمی دانش آموزان از سراسر استان در تیپ و قیافه های مختلف را دریافت می کند. یکی از این صفحه های پر مخاطب در اینستاگرام سراسر پر از عکس های دسته جمعی دانش آموزان پسر و دختر سراسر استان است. گردانندگان این صفحات گاها از برخی از این تصاویر ممکن است به منظور سوء استفاده های دیگری نیز بهره بگیرند.

 

در برخی پست ها ID هایی نیز وجود دارد که این خطر را در ذهن متبلور می سازد که براحتی امکان ارتباط گیری وجود دارد و فرد با جنس مخالف به راحتی آی دی و نام مدرسه طرف مقابل خود را جهت ایجاد برخی رابطه ها از طریق قسمت DIRECT نرم افزار اینستاگرام دارد.

 

نکته قابل توجه این است که بسیاری از این عکسها نیز در محیط مدارس استان گرفته شده است که عملا قانون منع استفاده از گوشی در مدارس را بی خاصیت کرده است. بنظر می بایست قوانین ایجابی تری در این خصوص می بایست مصوب شود که این چنین فضای کنجکاوی بوجود نیاید.

 برخی از این کانال ها نیز در تلگرام با عناوینی همچون "کانال تلگرامی چالش یاسوج" توانسته با برگزاری چالش های مختلف در قالب مسابقه به جذب چند هزار ممبری دانش آموزان بپردازد. کاری که شاید اگر سیستم آموزشی می خواست انجام دهد به این سادگی برایش مقدور نباشد.

 

این کانال در اقدامی شنیع برای جذب مخاطب با برقراری مسابقاتی از قبیل چالش عکس چشم سعی در جذب مخاطب دارد و فرد مورد نظر برای اینکه رای بیشتری جمع کند اقدام به تبلیغ عکس مندرج خود در کانال می کند و اقدام و دوستان خود را به عضویت در کانال و سپس رای به خودش دعوت می کند.

این کانال که می بیند با هیچگونه برخوردی برای کارهای خود روبرو نیست ممکن است پا را در آینده فراتر بگذارد و اقدامات دیگری را در دستور کار قرار دهد.

 

طبق مصوبه شورای عالی فضای مجازی کانالها با اعضای بالای 5 هزار نفر می بایست یک کد شناسایی از ستادساماندهی کانال های تلگرامی وزارت فرهنگ و ارشاد داشته باشند که هویت آنها را مشخص کند که این کانال این کار را انجام نداده است. بنابراین عدم ثبت بودن خود باعث ایجاد فضای باز جهت فعالیت آزاد این نوع کانالها می شود.

 

بی توجهی برخی مسئولین آموزش و پرورش به این قبیل موضوعات

نکته حائز اهمیت این است که از چندی پیش دستگاه های نظارتی و قضایی نسبت به این قبیل موضوعات حساس شده اند و گفته می شود حتی در یکی دو مورد این تذکرات را مسئولین اموزش و پرورش استان ارایه کرده اند. باید دید آیا آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد راهکار مناسبی برای رفع این موضوع می اندیشد یا خیر؟

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۴۹۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اضافه شدن هزار و ۴۸۰ نیروی جدید به آموزش و پرورش خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، مدیر کل آموزش و پرورش استان در نشست خبری به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم گفت: از این تعداد هزار و 280 از طریق ماده 28 و  200 نفر دانشجویان متعهد خدمت هستند،این در حالی است که مجوع معلمان جذب شده در سال گذشته  800 نفر بوده است.

موسوی نژاد با اشاره به اینکه دولت برای حل مشکل کمبود معلم به دانشگاه فرهنگیان را تقویت کرده است گفت:با ورود دانشجو معلمان در سال تحصیلی 1404 – 1405 مشکل کمبود معلم در آموزش و پرورش  رفع خواهد شد.

وی با اشاره کمبود کلاس درس بویژه در شهر بیرجند گفت:در سال تحصیلی گذشته  ساخت طرح های خوبی با کمک 320 میلیارد تومانی خیران و همچنین اعتبارات دولتی آغاز شده که امیدواریم  100 کلاس تا مهرماه امسال به بهره برداری برسد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان همچنین با اشاره به آغار ثبت نام کتب درسی میان پایه ها بصورت گروهی و فردی گفت: در خواست ما این است که والدین در زمان دریافت کارنامه،هزینه کتب و بیمه را پرخت کنند تا گروهی ثبت نام کنند.

دیگر خبرها

  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • وزیر آموزش‌وپرورش: مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت رقم خورد، اما...
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • اضافه شدن هزار و ۴۸۰ نیروی جدید به آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • ۳۷۰۰ برنامه ویژه بزرگداشت هفته معلم در هرمزگان اجرا می‌شود